Bilen din har det bedre vasket og polert...

Maxxol Nano Ceramic

En banebrytende coating med enestående beskyttelse mot sollys, oksidasjon, mekanisk slitasje og sterke vaskemidler. Denne behandlingen, med en varighet på 2 år/30000 km, er utviklet for å gi langvarig beskyttelse til bilens lakk, i samarbeid med ledende bil- og lakkprodusenter, og fungerer effektivt på alle typer lakk. Ved å investere i Maxxol Nano Ceramic sikrer bileiere at bilens nybilutseende bevares i årevis, samtidig som verdiforringelsen reduseres betydelig. Produktene er skreddersydd for nordiske forhold, og motvirker de påkjenningene vi møter, spesielt om vinteren. Den resulterende beskyttelsen gjør lakken enklere å holde ren, og det beste av alt er at du slipper å polere bilen mer.

Behandling av bilens utseende

Vi kan tilby en komplett rengjøring og behandling av bilen din. Dette inkluderer alle utvendige lakkerte flater på karosseri, motor, dørkarmer, vinduer, felger, luftekanaler, plast/vinyl/metalldetaljer, lykter osv. På interiør kan vi også foreta en fullstendig rens med PH-milde rengjøringsprodukter som er skånsom på tekstil. Skinn kan også renses, impregneres og gjøres mykt igjen. Alt av gummi får behandling slik at det ser nytt ut.

Spesielle oppdrag

Vi gjennomfører også enkelte jobber med fjerning av malingsøl, demontering/montering av dekor, maskinell odør og annet bilrelatert arbeid som krever verktøy av riktig sort.

 

Mer informasjon? Kontakt oss!

Kontakt
 

Lund Senter - olje, dekk og bilpleie

Telefon: +47 32 83 00 01
E-post: kontakt@lundsenter.no
Adresse Tordenskiolds gate 77, 3044 Drammen

Denne nettsiden bruker Google Analytics.